måndag 30 januari 2012

Ångestballong

Det har varit en lugn skoldag men jag känner mig trots det väldigt sliten och ångestfylld. Känner mig som en allt för uppblåst ballong, fylld av alldeles för mycket ångest. Jag kommer spricka snart, fasaden kan bara hålla så länge om man säger så.
Jag sitter rastlös framför datorn och är oförmögen till att kunna skriva något på mina skolarbeten. Jag har fått två nya skolarbeten idag, ett som ska vara klart på fredag och ett som ska vara klart nästa vecka.
Upplägget på min historia kurs har ändrats och blivit allt mer tajt och jag känner mig väldigt pressad pga detta. Det dröjer inte allt så länge innan man ska ha prov i antiken och medeltiden...
(Kommer få plugga på mitt sportlov, v.8.)

Jag känner mig lite smått vilsen i allting, jag kämpar för att vilja och orka att ha lusten att leva samtidigt som det känns allt mer meningslöst att göra någonting för världen är så hemsk och vidrig. Det känns inte som om jag hör hemma någonstans alls.
Jag känner mig sliten och grå. Önskar jag bara kunde släppa taget för en liten stund och bara ta det lugnt men ångesten gnager mig.
Jag får ångest så fort jag tänker på läxorna, en uppgift speciellt som är nästan omöjlig.
Jag får ångest så fort jag ser mig själv i spegeln för jag är så jävla tjock.
Jag får ångest av att åka buss.
Jag får ångest av allting känns det som. Bara tanken på livet gör mig ångestfylld.

Urkblehfuckshitasholeblehvillinteorkarinte

Bye

torsdag 26 januari 2012

Studio Ghibli

Dessa bilderna gör mig glad och varm inombords.
För de filmerna som bilderna är utdragna ifrån är alldeles för underbara för att ens kunna finnas men nu finns dem och det är så väldigt underbart att de gör det.
För er som inte vet vilka filmer det är så finns det text under och om ni vill kolla på fler liknande filmer så är det bara att söka på studio ghibli så kommer ni finna väldigt många filmer som är värda att se på tillsammans med någon som man är trygg med kanske XD


My Neighbour Totoro
 
Princess Mononoke
Howl´s Moving Castle
My Neightbour Totoro

onsdag 25 januari 2012

Aj

I natt vaknade jag av att jag hade en sådan fruktansvärd huvudvärk som sträckte sig från nederdelen av nacken till pannan och ned till käken. Jag trodde jag var på väg att få migrän innan den ipren jag hade gått upp och tagit hade börjat verka. Det var inte en kul känsla alls. Trodde seriöst att det aldrig skulle sluta och att jag skulle bli tvungen att stanna hemma som idag.
Men när alarmet gick och jag klev upp var huvudvärken som tur var borta.
Idag är det en ganska kort skoldag, vilket jag är glad för. Hade inte orkat en annan lång dag som igår.
Igår fick jag reda på att min lektion hade flyttat sig från kl 11 till kl 15 istället så jag satt hela dagen i skolan och gjorde ingenting mer än att vänta på att tiden skulle gå. Tror jag till och med fick klart den sista delen av grupparbetet med under den tiden.
Idag slutar jag vid ett och om jag har tur så behöver jag inte vänta så länge på bussen, kollade nyss upp det och bussen går 14:30... Jippie

O_O

söndag 22 januari 2012

ÅngestÅngestÅngest
Jag vet inte vad jag ska göra för att kunna må bra just nu, allt jag känner är ångest ångest ångest
Skriver inte mer idag

How to destroy angels


Jätte härlig musik som väcker mycket för mig speciellt nu...

http://howtodestroyangels.com/

Open your eyes.

Jag har inte haft orken till att skriva på länge, jag har velat men jag har inte orkat.

Efter mina skoldagar är jag så glad över att få komma hem igen att jag totalt tappar orken för att skriva.
Jag vill skriva och beskriva men jag orkar inte.
Veckan som har varit nu har varit väldigt krävande för mig, det känns mer eller mindre som om jag är tillbaka i skolan i Stockholm då jag hade med mig häxblandningar och piller som jag tog under skoltid.
Det känns som om jag är tillbaka i Malmö och hatar varenda minut av mitt liv och skolan.

Jag känner begäret av att vilja fly, hitta en tillfällig flykt. Det är nästan så att jag vill leta runt i huset efter tabletter. Letade härom dagen efter mina gamla piller från behandlingstiden, tänkte om jag hade kvar dem än och om jag kunde ta dem. HaH ganska patetiskt men jag ville så gärna bara fly.

Jag anade att min återvändo till skolan skulle ta fram mycket gammalt och än så länge så har jag någon form av kontroll men i längden vet jag inte om jag kan ha kontroll eller om det kanske helt enkelt går över.

Vi har fått alla våra kursplaner nu och jag känner mig redan pressad inför att prestera.
Vår första svenska uppgift är redan inlämnad och vi har redan påbörjat en ny, ett samarbete...
(Dock lite omöjligt att samarbeta med några som inte samarbetar.) Faktiskt ganska omöjligt men men...
Har redan fått datum för när nationella provet ska vara, det skriftliga :/ Inte jätte kul direkt men det finns inte så mycket man kan göra.

Igår var jag och pojkvännen ute och gick i den "nya" snön. Var ganska mysigt faktiskt och skapa spår i den orörda snön. ^^

Idag ska vi ha film kväll, vi ska se antingen In time eller Immortals...
Får se vilken film det blir, hoppas på båda hah!

torsdag 5 januari 2012

Puff

Det är inte många dagar kvar tills jag ska börja gå upp tidigt på morgnarna och åka iväg till skolan för att försöka lära mig något och få lite mer vett i skallen
^_^

Är väldigt oroad över hur det kommer att gå för mig nu med allt det nya som måste tas in, som jag måste anpassa mig efter och lära mig. Alla nya människor, alla nya lärare och regler, tider som måste passas, deadlines, mat som måste antingen ätas bland andra människor eller ignorera hungern och låta ätstörningarna ta över igen. Allt är nytt, det är nya lokaler, nytt schema, läxor och prov som man måste prestera på, busstider som antagligen kommer ställa till det för mig eftersom bussarna går för få gånger per dag.
Det finns jätte mycket nytt och jätte mycket gammalt som jag kommer möta när jag åker till denna skolan, det är många saker som skrämmer mig och det känns omöjligt att kunna klara av en dag i skolan. Det finns ett självskadebeteende som jag alltid vänt mig till för att trösta mig själv när det blir svårt och jag är orolig för att dessa beteenden kommer bli för svåra att ignorera när jag börjar skolan.
Oroar mig mest för hur jag ska komma dit, hur jag ska bete mig när jag är där, ska jag vara öppen eller ska jag försöka undvika andra, orkar jag ens prata med andra? Var ska jag dra gränsen om vad andra får fråga mig om och veta om mig? Hur personlig vill jag bli? HAH
YEah. Jag känner mig lite som ett kontroll freak eftersom det är viktigt för mig att veta hur jag ska agera för att jag ska kunna klara av vissa saker, jag måste planera in och förbereda mig innan jag t.ex. går och handlar. Jag måste planera in hur jag ska gå, hur jag ska känna mig, ska jag stirra på folk eller ska jag undvika folk? Ska jag säga hej i kassan? Ska jag ta en "tantvagn"( en sådan man drar efter sig) eller ska jag ta en vanlig korg? Ska jag våga köpa det jag vill köpa eller vågar jag inte?
Det är väldigt påfrestande för mig att inte veta vad som kommer att hända, det är inte roligt att söka i mörkret och försöka känna sig fram, man vill planera och veta och förbereda sig så går det mycket lättare...
Så tänker iaf lilla jag...

Annars så har jag inte gjort så mycket idag, burit ner ved kassar, kollat på en massa Star Trek, kollat på Aliens, spelat Titan Quest tillsammans med pojkvännen och fått 3 timmar att försvinna.
Lagat tacos igen hah XD
Annars inget speciellt... Har varit en lugn dag mer eller mindre.

söndag 1 januari 2012

Lugnt är bra

Igår blev jag glad när jag skulle lägga mig eftersom tanken på att jag slapp alla överfulla människor under nyårsfirandet gjorde mig så nöjd, jag slapp lukten av spya inne på toaletten för det var ingen som vad full här. Jag slapp grälande människor, jag slapp fulla människor som grät, jag slapp allt det som oftast händer på en fest där du måste dricka dig redlöst full.
Min kväll var till väl behag och jag är glad för att det var en sådan lugn kväll..
Jag är bokstavligen trött på fulla människor, trött på människor som dricker sig så fulla att de antingen blir arga och gör något dumt eller att de blir ledsna och gör något dumt eller att man bara gör någonting dumt eftersom man tänker inte på konsekvenserna.
Jag är trött på fyllehistorier, jag är trött på fylle-ruset, jag är trött på fylle-sexet med.

Dagen såg ut som såhär, vi hämtade hem en vän efter 2 tiden, vi åkte runt på lite olika ställen och sedan åkte vi hem till oss och såg på massa trailers och annat och fördömde blizzard som aldrig vill släppa en release date på DIABLO III. Vi såg på scream 4 filmen under tiden vi åt, oxfilé med ugn stekta potatis med sourcream smak, stekta championer, bearnaisesås sås och vitlöksbröd till.
Vi insåg alla att scream 4 filmen var absolut inte någon film som var bra, den var alldeles för tydlig och den var alldeles för löjlig.

Mina planer idag är att försöka ta det lugnt, försöka ta reda på lite hur man skaffar busskort...
Det första jag tänkte på när jag vakna var att det inte är många dagar kvar tills skolan börjar och det gör mig fruktansvärt illa till mods. Känns obehagligt att återigen återfinna sig i skolan, sitta bakom bänkar och skriva ner på papper allt man måste kunna på ett kommande prov inom 5 veckor. Jag känner prestationskrav, jag känner oro inför att det blir alldeles för mycket för mig att det kommer sluta med att jag måste hoppa av...
Det är inte jätte mysigt att vakna upp med denna oron men men.
Pojkvännen ligger sjuk och jag är väl snart sjuk jag med, får bara hoppas att jag hinner bli frisk och sådant- innan skolan börjar...