onsdag 29 februari 2012

Puff in your face

Fullständigt namn?  Viveka Andersson
Hur gammal är du? - 20
Hur Lång är du? - ca 165 cm
Spelar du något instrument? - Once not anymore
Din första tanke när du vaknade imorse?  You don´t wanna know
Vem är snyggast? -
Vem vet mest om dig? - Jag tror min pojkvän
Vad vill du ha just nu? - En tablett som gjorde att kilon försvann.
Ditt mål i livet? - Få kattungar
Rädd för? - Framtiden, livet
McDonalds eller Burgerking? - Mcdonalds XO
Vad har du för skostorlek? -38 
Vill du gifta dig? - Nej
Din hårfärg? - Utan hårfärg mellan blond/brun.
Vad sover du i? - Inget :O
Kläder du har på dig idag? - Kjol och kofta, strumpbyxor, halsband, t- shirt, extra strumpor o ny putsade Dr Martens
Favoritårstid? - Sommaren
Favoritmat och dryck? - EHm
Hur svarar du i telefonen hemma? -Har ingen hemtelefon så lite svårt ^^
Hur svarar du i mobilen? - JA
Sov du ensam inatt? - Nej, det gör jag aldrig <3
Vad gjorde du kl 08 imorse? - Nej kl 03:08
Vad var det senaste någon sa till dig? - Älskar dig
Godaste glassmaken? - ben & jerry´s borttagna glasssorter, de var de godaste XD
Drömmer du mardrömmar? -Tror inte det
Favoritklädsel? - Black and short
Favoritgodis? - Candy
Hur många kuddar sover du med? - Två eller tre, beror på
Längtar du mest efter just nu? - Att klockan ska vara mer än 15, för då är jag hemma igen
Vad luktar det nu om du sniffar lite? - Katter
Saknar du någon just nu? - Nej inte jätte mycket.
Vill du ha barn? - För tillfället nej
 Längtar du till din nästa födelsedag? - Nej
Tycker du att du har fin dialekt? - Sådär, bättre än skånska
Tycker du om fester? - Sådär
 Tycker folk du är snygg? -Nej
Vad har du för planer till helgen? -Inte direkt, vara hemma, ta det lugnt :P

tisdag 28 februari 2012

Det är skola idag för mig fast inte förrän 15:00 så har halva dagen på mig till att ta det relativt lugnt ^^
Igår tänkte jag att jag skulle måla om mina naglar och ha svart nagellack ett tag så jag satt och fundera på detta när jag kolla på teven och sa till mig själv att jag måste ta bort mitt nagellack men kom aldrig sedan till att verkligen göra det så jag ska kanske helt enkelt göra det idag?O_O
Jag vet inte.
Tänkte börja morgonen med en redbull, ett p-piller och sedan köra en LOL (league of legends) match! Och sen kanske jobba på mitt arbete eller så gör det jag det när jag väntar på bussen senare...Men jag tänkte att jag kanske skulle spela lite på min karaktär i old republic , får se vad jag känner för efter en match ^^


PUFF IN YOUR FACU*
Wow det var länge sedan jag skrev någonting här.

Det har inte varit jätte fullt upp här men jag har haft annat att göra, små saker. Dessutom så har jag haft besök av min vän nu i en vecka och vi har haft fullt upp med att kolla på anime/hentei/ och en massa filmer.

Ska åka iväg nu snart för att handla lite små saker, är glad för att jag inte har några lektioner idag XO

onsdag 15 februari 2012

Varför ska det alltid vara svårt att få sova länge när man kan få göra det?
Idag hade jag kunnat sova till ja, 12 om jag ville men nej säger kroppen och väcker mig kl 06...
Har legat och försökt somna om men det har inte gått så bra så har fått stiga upp nu. Suck.
Och för att dagen ska bli lite sämre så har det snöat i princip hela natten så det är säkert förseningar i busstrafiken och väldigt kallt ute.

Igår blev jag klar med debattartikeln och blev klar med den andra delen i samhällsarbetet, nu återstår bara den jobbiga och tråkiga delen, att skriva om partier.

Är väldigt opepp idag, inte lust alls att åka till skolan och ingen lust med någonting heller för den delen. ibland får man bara en känsla av att allting känns så meningslöst.

måndag 13 februari 2012

Det har varit en ganska så lättsam dag.
Vi hade en hel lektion vilket inte händer så ofta när man har denna läraren som jag har i detta ämnet. Så slapp vänta så länge på bussen men det hade inte gjort så mycket.
Kunde till och med sitta utanför busshållplatsens busskur eftersom det var så soligt, satt och var nästan för varm, ett gott tecken ^^ (Brukar vanligtvis stå och skaka för det är så kallt och inte kunna sitta still för då skulle det bli svårt att börja röra på sig när väl bussen kommer. Blir till en ispinne)

Problemet uppstod när jag skulle åka med bussen hem.
Bussen var sönder och slutade fungera knappat utanför Nybro, så vi fick sitta kvar i bussen och vänta på reparatör gubbar att komma dit och säga, ja den måste in på reparation och dylikt, föreställer mig att de sa så men inte fick vi som satt i bussen reda på så mycket. Tja vi märkte att bussen hade stannat och förstod att den var sönder men vad som skulle hända sedan visste vi inte.
Vi satt i en halvtimme och väntade på att en ny buss skulle komma, en jävla dryg helvetes halvtimme!
Det märktes med andra ord inte att man slutade tidigt eftersom man fick sitta i bussen en hel jävla halvtimme och vänta. Väldigt trist.
Kom iaf hem till en väldigt trött pojkvän, åt middag och körde sedan fast på svenska arbetet, skriva en debattartikel. Fick tips om vad jag skulle debattera om och då försvann 2 sidor i ett stört. Tror dock att jag ska bygga om hela texten och få den att kännas mer länkad till varandra. Ändra uttryck och sådant.

Är oerhört nervös inför morgondagen. Är inte orolig för att åka till skolan men är rädd för att åka hem. Eftersom bussarna inte går så ofta så måste jag imorgon när jag vaknar ringa och förboka en buss så jag kommer hem imorgon, gillar det inte alls...
Men måste ju komma hem så finns inte så mycket mer för mig att göra. Det låter inte så lockande att sitta i skolan och vänta tills bussen kommer enligt schema, d.v.s. vänta från kl 10-14.30... Jippie. Så nej jag måste ringa men det tar verkligen emot. Hatar att ringa, är rädd för så mycket, är rädd för att den jag kommer prata med kommer vara otrevlig, att samtalet bryts, att de blir arga, att de säger nej vi har ingen buss till dig, att de inte förklarar och dylikt var bussen kommer stå, hur kommer den se ut osv...
Det är ny vecka igen, sista veckan innan det är en veckas lov! Ska bli riktigt skönt och få stanna hemma en hel vecka utan att behöva åka till skola varje dag och vänta på bussarna :O Man uppskattar sin ledighet mycket mer när man annars är borta hela dagarna.

Känner mig lite smått nervös inför denna veckan, vet inte riktigt varför men får väl ta reda på det kanske.

Är glad för att det är en kort dag idag, men förmodligen kommer jag få behöva vänta ett bra tag innan bussen går men jag slipper iaf sitta på lektion, kan sitta vid skolans datorer och skriva på arbeten så länge. Måste även stoppa förbi en affär och köpa en sak med så kommer nog få tiden att gå. På något sätt, annars kan jag ju bara läsa historia boken för det kommer jag ändå behöva sen när jag ska ha prov efter lovet...

Sen när jag kommer hem så måste jag tvinga mig själv till att skriva klart ett arbete iaf så jag slipper ha det liggandes i mitt minne och förstöra. Måste få ett klart så jag kan slappna av lite, göra det lite lättare för mig.

lördag 11 februari 2012

Pyton

Idag har jag vaknat och sedan har jag bara skrivit på mina arbeten, har gjort klart ett och är nästan klar med det andra. Försökte mig på att skriva den debattartikeln som ska vara klar på fredag nästa vecka men kommer ingen vart. Fastnar och fastnar återigen.
Texterna som vi ska grunda vår debattartikel på säger mig ingenting, absolut ingenting. Jag läser men läser ändå inte det som står, det bara försvinner för mig.
Det är svårt att ens komma på en ide om vad man kan debattera om. Texterna är meningslösa och därför kan jag inte komma vidare med ett huvudargument som är den viktigaste delen i en debattartikel.
Jag är bara fast. Tänkte ett tag att jag kan skriva en debattartikel om just att jag är fast men kom på att jag inte kan fylla två sidor med det.

Min katt, Alita, har också bestämt sig för att vara extra jobbig idag, det enda hon har gjort är att busa med allt som hon är medveten om att hon inte får busa med. Så har inte fått sitta länge med mina arbeten utan att behöva resa på mig och jaga bort henne och dylikt. Har till slut fått flytta på de saker som hon hela tiden attackerar så att jag kan få en chans och sitta ner i mer än 2 minuter och skriva.

Önskar jag kan få sällskap snart av min pojkvän som har sovit sedan jag vaknade i morse.

Känner mig hopplös och less på allting, är orolig för veckan som ska komma. Är rädd för att jag inte kommer få besök denna veckan, eller veckan efter. Är rädd för att bli besviken igen.
Är rädd för att bli bortglömd.
Usch nej jag vill bara fly.

Märker att jag börjar få spänningar i mitt huvud med, lika bra och ta en tablett innan det börjar göra riktigt ont.

torsdag 9 februari 2012

Min katt ser väldigt nöjd ut med sig själv när hon springer runt och leker med min rosa hello kitty strumpa!

Är väldigt glad för att det är helg nu snart, hade inte pallat en dag till av att passa bussar och vara ute bland folk. Tycket inte om det. Jag orkar inte prata med någon i skolan, jag orkar knappt sitta kvar tills lektionerna är över. Allt jag vill när jag är i skolan är att få komma hem så fort som möjligt utan problem. Men att komma hem innebär för mig att jag måste oftast vänta 1 timme i snitt på min buss...Vilket inte är så kul om man slutar kl 10 och måste vänta, ibland måste man vänta mer än 1 timme, som idag om jag inte hade haft pojkvännen som hämtade mig så hade jag inte kommit hem förrän vid 14 ungefär.
Idag kommer vi förmodligen få en bok att läsa och skriva en recension på i Svenska B kursen. Hoppas det inte är en allt för hemsk bok bara.
Är glad för att det är baddag idag och för att vi har badolja igen, som gör vattnet mjukt och fint ^^

onsdag 8 februari 2012

Det känns som om jag har vaknat ur dimman som jag var i igår. Det känns skönt men samtidigt så känns det motigt att åka till skolan när man bara har en lektion, funderade nyss på om jag skulle skita i det idag men kom på att jag måste skriva ut saker och sådant så får åka dit ändå. Kollade nyss upp mina bussar idag och det verkar som om de har tagit bort den buss som vanligtvis brukar gå kl 17:23 så nu går det ingen buss förrän 18:25 hem till mig. Vilket suger ganska hårt för det är 1 timme och 25 minuters väntetid... Får se hur länge skolan pallar ha mig där innan jag blir utslängd haha.
Har äntligen gjort klart mitt fördjupningsarbete om vikingar, och nu är det bara till att börja på nästa arbete har ganska mycket att välja på, antingen en debattartikel eller så kan jag börja på samhällsarbetet som är halvstort och i två delar...
Läste de texter som man fick välja mellan när man ska skriva en debatt artikel och det är ingen där som riktigt talar till mig, svårt att komma på huvudargument till en text som inte talar till en alls. Så den kan jag inte börja på...
Får börja på mitt arbete inom samhällskunskap istället, det är lite simplare på så sätt för mycket av de frågor man ska svara på kommer ifrån ens eget vett och det andra finns i boken. ^^



Men måste komma på något att äta innan jag ska iväg för kommer hem sent så det är prio ett just nu.

tisdag 7 februari 2012

Omotiverad

Jag känner ingen större lust inför att göra något, jag börjar snart om jag inte skärper mig hamna efter i skolan, men än är det inte försent. Jag vet vad jag behöver göra men jag orkar inte, känner mig så omotiverad till att göra det jag måste. Har dessutom ingen större lust till att göra något annat för den delen, läxor är en sak men jag känner min motivation svika emot allt annat som man kan göra hemma, kolla på film eller spela något. Men inte ens det känns lockande.

Är på ett suck humör kan man likna det vid. Orkar inte, suckar, pustar, bläh tankar, vill inte osv.

Känner mig lite lost in my life men det överväger inte denna rastlösa känsla som jag har. Jag har inte koncentrationen till att göra någonting ordentligt, sitter bara och halv jobbar på mina arbeten men skriver oftast inte mer än 1 mening...

fredag 3 februari 2012

Det är äntligen helg tänker jag när jag vaknar kl 07:39 och kan inte sova mera...
Men hade för en gångs skull tänkt förbereda lite inför veckorna som kommer och jobba lite i förväg hade jag tänkt. Tänkte göra instuderingsfrågor till historia boken om Antiken och sedan Romartiden och efter det hade jag tänkt att jag skulle börja jobba klart på mitt fördjupningsarbete om Vikingar. För om jag vet rätt så kommer jag få nya läxor nästa vecka på måndagen, antagligen bokläxa och då kommer man vara fullt upptagen med det så lika bra och jobba lite i förväg, men bara lite. XD

torsdag 2 februari 2012

Idag är det min segaste skoldag, jag har en lektion nu tidigt på morgonen och sedan är det 4h hålltimme innan nästa lektion börjar. Så jag hade kunnat sluta tidigt och sådant men nej, jag kommer hem runt 16 för att de har gjort ett sådant skitigt dåligt schema...
Hade man gjort mitt schema effektivt så hade jag troligtvis bara gått 2 skoldagar o varit ledig resten.
Det enda bra med idag är att jag och pojkvännen ska åka på lite ärenden under den tiden, ska till Öob och handla in ett nytt kollegieblock, ska sedan köpa frukost och sätta oss hemma hos en vän tills jag ska till nästa lektion och sedan kommer pojkvännen och hämtar mig när jag slutar ^^ Underbart.

Mår för övrigt ganska okej. Känner lite prestationsångest men inte lika jobbigt som det var t.ex. i tisdags eller onsdags.
Längtar tills mitten av denna månaden då det är tänkt att en vän till mig ska komma ner hit och våldgästa XD Ska bli jätte kul, blir nästan tårögd när jag tänker på hur mysigt det kommer vara.
Fan vad glad jag är för att jag är hemma igen. Fick åka bil hem tillsammans med en annan som går på samma kurs som jag och som bor här där jag bor. Väldigt skönt, slapp man vänta i 1 timme och 20 minuter på en buss som kanske inte ens kommer för den är inställd?
Ska försöka börja jobba lite på historia fördjupningsuppgiften som ska vara klar nästa vecka, men innan dess så ska jag bara försöka ta det lugnt. Blir kanske tvungen till att ta huvudvärkstablett, känner att jag börjar få spänningar i huvudet.
Nej nu är jag trött, jag ska fan lägga mig ner i soffan och kolla på något och försöka ta det lugnt och inte tänka på vad jag ska göra efter det jag gör för stunden XD

onsdag 1 februari 2012

Vill inte

Vill bara få stanna hemma idag. Vill inget hellre än att bara lägga mig i min säng och sova vidare tills jag vaknar av mig själv och inte i ett ryck som jag nu vanligtvis brukar vakna i.
Har inte sovit bra i natt, har sovit men har vaknat till ett par gånger, antagligen så väcker min inre ångest mig.
Min ångest inför denna dagen då bussarna kanske inte går så som de ska pga snövarningar osv.

Igår var det nog den enda dagen som bussarna kan ta mig till skolan och hem efter skolan utan problem men igår uppstod det ett problem. Efter att ha väntat i 40 minuter totalt på att bussen ska komma och ingen information om den är försenad eller om den ens ska komma alls, så går det upp för mig att det kommer ingen buss idag. Går till the office typ, där de brukar sitta, bussmänniskorna, men de stänger kl 16 och klockan var snart 18 så ingen hjälp där, fick slutligen ringa min pojkvän så han kom och hämta hem mig. Väldigt lyckad dag minst sagt :(

Så är orolig idag för att bussarna kommer ta mig in till skolan men inte ta mig hem igen och blir då tvungen att ringa pojkvännen min igen....
Får väl se.
Måste egentligen åka dit idag men vill inte pga bussarna. Känner ångest inför det...
Inte kul alls.
Vill inte.