lördag 31 december 2011

HAppy new year

Igår när jag gick och la mig i sängen tog det en evighet för mig att somna, det kändes som om jag låg där i timmar utan att kunna sova. Jag kunde inte sluta vandra i tankarna och tänka de mest konstiga saker. Jag kom att tänka på om vi skulle placera om sängen så att jag kan gå upp ur sängen utan att behöva klättra förbi pojkvännen, för jag är rädd för att väcka min sovande pojkvän. ...*

Det är snart nytt år och...
Idag har vi faktiskt planer. Vi ska snart iväg och hämta hem en vän till oss och köpa matvaror som vi sedan ska tillaga och ha en mysig kväll tillsammans. Får se om det i år blir något fyrverkeri här i dessa trakter, var inte så mycket av den saken förra året men vi får se. Tycker om fyrverkerier men skulle själv aldrig lägga pengar på det, dels för att jag inte har några pengar att lägga ut och för att jag tycker det är för dyrt för något som bara varar i några sekunder.

Nej nu har jag inte tid till att sitta här och göra ingen nytta, jag måste klä på mig och sminka mig lite så jag inte ser för sliten ut, så som man kan göra när man nyss vaknat och är irriterad i ögonen.

torsdag 29 december 2011

Fuck this shit

Jag känner mig förtvivlad och arg på exakt samma gång, det bubblar inom mig och jag spelar upp olika scenarion där mitt problem som jag har ställs inför publik och där jag får rätsida på det hela. Jag är hemskt ledsen på att ha det så som jag har det och det hjälper inte när man inte kan prata om det heller för det verkar inte hjälpa.
Min röst är ett eko som ingen hör och jag känner mig osynlig.
Varför måste livet alltid vara så jävla kasst?
Varför måste mitt liv vara så meningslöst och hopplöst, varför måste jag leva?


Jag är så trött på att ha det så som jag har det och det känns meningslöst att egentligen kryptera mig i min skrift och inte skriva vad det handlar om. Men det känns så meningslöst.
Allting känns så jävla meningslöst...

Varför dog jag inte när jag föddes? Varför insåg inte naturen att det inte var meningen för mig att detta liv skulle leva och existera. Varför gick jag aldrig över gränsen och lät mig själv falla mot döden? Låta roslagsbanan köra över mig och göra slut på allt detta lidande?
Varför klarar jag inte av att sluta hoppas på livet? Vad är det som håller mig kvar?

onsdag 28 december 2011

Empty 6.69

Det var länge sedan jag skrev här nu.
Det har dock inte hänt så mycket förbättringar i mitt mående sedan sist jag skrev fast jag mår inte lika dåligt nu som då. Men jag kan väl inte påstå att jag är på topp heller, dagarna går antingen snabbt eller sakta, jag verkar inte bry mig så mycket om det men jag oroar mig för att det blir allt färre dagar av frihet kvar innan skolan börjar... (Skolstarten oroar mig väldigt mycket kan jag ju säga.)
Jag har blivit väldigt mindre aktiv på internet nu den senaste tiden, orkar inte sitta här helt enkelt. Känns bara tråkigt för det finns ingen att vara social med och det leder bara till ångest och ensamhets-känslor. Så jag undviket internet för just nu får det att känna mig ensammast i sverige...

Anledningen till att jag inte skrev om mittt julfirande var för att jag helt enkelt inte firade julen. Jag minns inte riktigt vad jag gjorde mer än att jag satt hemma vid datorn, antagligen så spelade jag Skyrim, åt något som inte var julmat eller julgodis, drack inget alkohol så som många andra gjorde, öppnade inga julklappar, hade inget julsex heller för den delen. Jag hade en helt vanlig dag medan resten av Sverige firade med mat och meningslösa klappar som oftast bara är pengar i vasken...

Har heller inga planer till Nyår, inte för att jag bryr mig så mycket men det skulle vara kul att hitta på något, vad det nu ska vara vet jag inte riktigt men skulle bara vara kul att göra något roligt någon gång, kanske ha sex vem vet XD Man kan väl alltid hoppas på det...

Idag har jag inte gjort så väldigt mycket, har spelat klart en lite större quest i Skyrim, fast bara en del, har gjort lite annat smått och gott med men inte så mycket.
Har kollat på en massa mumin avsnitt, ca 20 stycken, tänkte att jag stoppar där för idag eftersom det inte är så många kvar att se på och dem vill jag spara till imorgon för annars måste jag komma på något nytt att kolla på och det orkar jag inte...

Imorgon finns det inga planer direkt mer än att överleva till nästa dag för någon idiotisk anledning, får väl se om man blir smittad av dem där uppe nu när de är förkylda som svin, får se om deras sjuka baciller tar sig ner hit med, om så är fallet kommer jag nog bli ännu mer less på skiten.
Fick inte för så länge sedan genomgå en allt för nära kontakt med min pojkväns sjuka mamma när hon skulle slänga sopor och behövde hjälp, kände mer eller mindre hur hennes andedräkt dränkte mig, försökte att inte andas under den tiden, inte för att jag vet om det hjälper men det kändes inte så lockande att andas in hennes utandningsluft just då... Får väl se, blir man sjuk så suger det...

fredag 23 december 2011

Leaving hope

Jag har nyss vaknat och känner mig inte alls utvilad, jag känner mig mest bara seg och ofokuserad och så har jag känt mig i några dagar nu.
Igår fick jag ett brev från vuxenutbildningen här i Nybro som talade om för mig att jag kommit in på skolan och att jag börjar den 12 januari.
Kan ju ärligt talat säga att jag är mer nervös än glad för att jag kom in. Vet inte hur jag ska klara detta som jag anmält mig till, men det är väl bara upp till bevis om jag klarar det eller inte. Kan ju försöka bara för att slippa gå till socialen. Men sen hur det ska gå i sommar vet jag inte, är redan nervös inför det med...

Jag har spelat intensivt i nästan en vecka nu, om inte mer, och jag känner mig konstig till mods när jag återvänder till verkligheten och inser hur tomt det är. Det känns så tomt och ensligt, nästan lite för ensamt.
Det känns skönare att försvinna in i en annan värld än att leva kvar i den värld man egentligen är rädd för och föraktar.
 

Jag har inte mått så bra de senaste dagarna, det känns som om jag har blivit slukad av ett svart hål. Jag känner mig väldigt nedstämd och ensam, det känns som om jag har tappat formen av mitt jag. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra för att gräva upp mig själv ur det hål jag skapat. Ibland tänker jag på om jag bara ska återgå till att skära mig själv eller om jag ska försöka intala mig själv att det enda rätta är att sluta leva. Men det finns något som slår mig i ansiktet när jag tänker sådär för det finns personer, katter och andra små saker som gör att jag vill inte försvinna, som gör att jag inte vill skada dem. Men samtidigt så känns det patetiskt men ändå inte.
Det känns som om mitt liv är ruttet, som om jag är upprutten.
Det räcker med att bara se på min kropp i spegeln och se hur rutten jag är, vem fan vill ha en kropp som den här, vem fan vill leva i denna kroppen!?!

Jag vet inte vad jag ska ta mig till längre, jag vet inte om det hjälper att fly in i spelvärlden längre... Mina tankar är för penetrerande.

tisdag 20 december 2011

I´m back or not

Jag sitter med hörlurarna på mig men ingen musik är på, det är bara tyst och jag hör emellan åt bullriga ljud så fort jag rör vid sladden. Jag vet inte varför men ibland så vaknar man bara och mår inte bra alls. Lusten finns inte där, man har inte lust med något och allt man kan tänka på är det omöjliga och det dåliga framför allt.
Jag tänkte jag skulle försöka ringa till vårdcentralen o prata med en barnmorska för att få nytt recept på p-piller men fick höra av min mobil att den inte har några pengar och därför inte har råd att ringa.
Så nu har jag precis fått en bekräftelse från 3 att jag fått min påfyllning genomförd, så nu kan jag ringa för mitt saldo är 100kr... Woho, precis som om jag vågar prova ringa igen. :(
Telefonskräck är inget att leka med och det blir aldrig bättre av att man undviker att ringa heller. Den enda jag kan ringa utan att känna någon form av skräck är min pojkvän men det är bara för jag känner honom så väl annars är det alltid jobbigt och nervöst när jag ska ringa någon. Man kan föreställa sig en stor hög mur som är i vägen och varje gång man ska ringa så måste man klättra över denna muren på något sätt. Det enda som jag kan komma på som är positivt med att ringa är att de kan inte se hur ful jag är eller känner mig...

Det känns som om jag har kommit tillbaka till verkligheten och det känns inte bra. Man känner av hur pengarna brister, hur då allting brister när man inte har pengar... Inte för att jag har så mycket som jag vill ha och sådant men det känns alltid tråkigt att det är snålt med pengar och man kan inte handla något ibland för skojs skull, allting måste man dra nytta av och då kan man inte köpa något annat än saker som man måste ha.
Jag ska försöka börja äta upp min mat som jag har köpt hem, jag har massvis med nudlar som bara är till att koka, jag har fryst mat som måste stekas och värmas, jag har ganska mycket mat här hemma, vilket är skönt att veta för då lär jag inte svälta även om jag inte direkt bryr mig om det, vill gå ner i vikt. Men det känns inte kul att vara så begränsad med sina pengar och det lär inte bli bättre heller nu när man ska leva på 2750 i månaden.

Verkligheten är fan inte rolig alls och jag vill bara försvinna in i något spel nu, känns som om jag har varit i verkligheten alldeles för länge nu. Det är nog nu, nu måste jag fly.

söndag 18 december 2011

Today is saturday or sunday?

Igår satt jag bara och spelade, kunde rå få att göra något annat. Jag tror jag sammanlagt spelade i ca 11 timmar igår. Skyrim är så underbart beroende framkallande, det är värre än coca cola och sådant. Igår kunde jag inte tänka på något annat än Skyrim. Dagen bara försvann och jag vet inte riktigt, verkligheten har hamnat åt sidan, mitt riktiga liv är någon annanstans och jag slipper tänka på allting som jag inte vill tänka på. Jag flyr in i en värld fylld av drakar och äventyr, äventyr och drakar som inte finns i verkligheten och som gör verkligheten tråkig.

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska ta mig till, för börjar jag spela Skyrim kommer jag inte kunna sluta, jag kanske ska försöka att spela lite Old Republic för det är minst lika kul.
Måste spela Old republic Xd

torsdag 15 december 2011

Enjoy

Emilie Autumn- Manic Depression
Emilie Autumn- I want my innocence back
Emilie Autumn- Misery Loves Company

Skyrim has taken over

Har sedan förrgår blivit fullständigt slukad av Skyrim, har inte kunnat tänka på något annat eller göra något annat, glömmer bort tiden, glömmer bort att äta, glömmer bort att jag borde sova, glömmer bort att klä på mig ordentligt, glömmer bort att gå på toa. Upptäcker efter att ha spelat i 2 timmar i sträck utan paus att jag måste gå på toa och att jag är lite törstig...

Livet i Skyrim är grymt mycket coolare än livet i verkligheten. I verkligheten finns det ingen främling som ber en om hjälp, det finns inga klaner på samma sätt, inget kattfolk, det finns inga DRAKAR, det finns ingen värld att utforska på samma sätt så som i Skyrim. I verkligheten finns det alltid dessa dumma konsekvenser och obligationer, du måste ha pengar, du måste ha pengar, du måste ha pengar.
I Skyrim är du fortfarande något även om du inte är rik, du kan slå din väg till ära och respekt, pengar är inte alltid allt. Men i verkligheten kan du inget göra om du inte har pengar, har du inte pengar kan du inte bo någonstans, har du inte pengar så kan du inte äta, har du inte pengar så är du värdelös och en börda för ett samhälle som hatar dig innerligt och som inte är rädda för att visa det.

Ibland är det faktiskt väldigt uppskattat att slippa verkligheten, ens eget liv, man kan vara rätt trött på sin egen existens ibland och då är det skönt att stänga av verkligheten och fly in i en annan värld fylld av äventyr och DRAKAR!

tisdag 13 december 2011

Hur har ditt 2011 varit?


Blev du kär i år? Blir mer kär för varje månad och år som går

Vad önskar du att du gjort mer? Njutit

Vad önskar du att du gjort mindre? Mått dåligt

Vem har du umgåts med mest? Pojkvännen

Bästa minnet från 2011? Medeltidsveckan tror jag.... ALITA <3

Är det något du sakna 2011 som du vill ha år 2012? Jag vill ha pengar... så jag kan köpa mig en dator så jag kan spela SKYRIM o STAR WARS THE OLD REPUBLIC... o witcher och många andra spel

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Gladare

Var det mest lugna hemmakvällar eller vilda partykvällar? Lugna filmkvällar hemma

Vem/Vilka saknade du? Några vänner överhuvudtaget saknar jag kan inte påstå att jag har så många

Största misstaget? Vet inte riktigt


Hur många hade du sex med? 1

Tror du att år 2012 kommer blir bättre? Får se, är en realist med negativa inslag så vet inte

Vad gjorde dig riktigt glad i år? Att jag fann en kattunge efter ett års letande i stort sett

Hur många kysste du? Pojkvännen

Har du några löften inför år 2012? Ehm, spara pengar hahaha, nej men kanske inte ta allting på så blodigt allvar

Har du haft ett förhållande under 2011?  Är i ett fortfarande, firade 1 år i sommras

Hur skulle du beskriva din stil 2011? Tråkig men svart

Vars reste du nånstans? Skåne, Danmark, Gottland, Öland, Kalmar, Växjö, Stockholm, Mariefred

Vad ser du mest framemot med år 2012? Att ha något att göra om dagarna när jag börjar plugga

Tired


Är glad för att vi inte har så mycket planerat idag så som vi hade igår, hade inte orkat ge mig ut i världen igen.

Igår fick jag ett sms från media market som talade om för mig att min dator var redo för att avhämtas undertiden jag hämtade in ved för dagen. Så våran dag var som gjord, vi behövde åka in till Kalmar för att hämta den och se om laptopen ens var lagad.
Efter att ha hämtat in all veden och klätt på mig ordentligt så gav vi oss iväg. Vi hade mycket som skulle göras, vi skulle hämta min laptop, vi skulle in på Ikea för att köpa billiga hyllor åt oss och åt min pojkväns mamma, vi skulle in på gamestop för att köpa SKYRIM, collectors edition ^^, vi skulle in på ica hemma i Nybro för att panta men också för att handla mat...
Ganska mycket med andra ord.


Det första vi gjorde när vi nådde Kalmar var att åka och äta frukost och middag, klockan var 3 och för mig var det både frukost och middag samtidigt. Åt upp och åkte sedan vidare mot Media Market, där vi hämtade laptopen och stod i en halvtimme och väntade på att den skulle installera sig själv innan vi insåg att den för stunden fungerade. Så jag skrev på avhämtningspapper, tog med oss laptopen och sedan drog vi vidare till Ikea.
Inne på Ikea gick det fort, mindre än 20 min, vi genade till Ta Själv Lagret, hämtade hyllornas alla delar och sedan gick vi mot kassorna. I kassorna kom vi på att vi tagit en sak fel så jag fick springa tillbaks och byta, sprang så fort i början att jag glömde bort att andas och märkte på vägen tillbaks mot kassorna att jag var så varm och andfådd XO
Det som var roligast av allt var hur vi skulle få in allt i bilen, bilen var redan packad med 3,5 soppsäckar med pant i sig, så de fick åka ut på gatan undertiden vi packade bilen med trähyllorna som vi köpt, som tur kommer de i delar så det är inte så farligt det enda som är jobbigt att få in i bilen är stammarna hyllorna, för de är ca 179cm långa. Men det gick bra efter några försök och pantburkarna åkte in i bilen igen, ovanpå allt.


Efter Ikea åkte vi till Gamestop och köpte SKYRIM, en stor box minst 30x30, draken som man får med är mycket snygg och läcker, större än man tror att den ska vara. Ska lägga upp bilder på den sen när jag får ork och tid. Men kan fixa en google bild så man får en uppfattning...

Efter vi varit inne på Gamestop började man känna av att man började bli trött av att springa runt, men vi var snart påväg hem så överleva skulle vi.
Vi nådde Nybro, åkte in på Willys en runda först, köpte billig pepsi och cafe latte till mig. Drog efter det till ica, tog säckarna med pant ur bilen och tömde dem i pantmaskinerna, fick ihop nästan 300, så fick ca 150kr var, vilket var uppskattat. Vi handla snabbt och stod sedan i kö, åkte sedan hem och njöt av nya Family Guy och American Dad avsnitt som kommit ut, satte igång laptopen och lät den installera allt som behövdes, alla program och spel som man använder osv.
Nu sitter jag här på laptopen igen, laptopen som jag hatar men som ändå trots allt är bra att ha. Får väl se hur länge den pallar med nu innan den börjar överhettas igen. Har provat att spela ett inte så krävande spel, TERRARIA, och det verkar iaf inte vara några problem än så länge.
Installerade Old Republic under natten så nu är det också klart, nu sitter man bara indirekt och väntar på att spelet ska releasas. Vilket är om bara några dagar ^_^

Idag ska vi bära in hyllorna som ligger kvar i bilen och montera dem, bära in ved och elda, sen finns det inte mer på schemat. Skönt att inte ha mycket att göra ^^
Ska se om jag kan vara lite duktig och bära in veden själv undertiden pojkvännen sover XD

söndag 11 december 2011

Empty 2.1

Det enda jag har att skriva om är hur tråkigt jag har det, har nyss vaknat från en catnap och vet inte vad jag ska göra med mig själv för tillfället. Det finns inget som lockar och det finns inget att hata direkt heller, jag har inte lust att göra något och det finns inget som måste göras. Jag behöver inte åka och handla, jag behöver inte tömma kattlådan för det ska jag göra imorgon, det behövs dammsugas men jag orkar inte och folket blir nog inte så glad om jag börjar dammsuga nu, tror någon uppe på övervåningen sover...

Jag känner att jag blir lätt avundsjuk på min pojkvän som alltid har något att göra, antingen något att se på eller något att spela, just nu spelar han SKYRIM! Ett spel som jag vill spela men som jag inte kan spela för jag har ingen dator att spela på och jag har inget spel :(
Har inte råd att köpa något, inte en dator och inte ett spel...
Livet blir lite mindre kul när man inte har råd att unna sig något. Livet är dock inte mindre värt men det känns bara lite trist att man inte kan få det man pekar på ibland.
Jag undrar när jag kommer få min laptop tillbaks, om jag ens kommer få den, känns lite hopplöst just nu. Har väntat i en månad på att de ska skicka tillbaks den från verkstaden men ingen framgång, man kan inte ens så mycket som spåra paketet vilket är väldigt skumt. Så med andra ord har jag ingen aning om min laptop är skickad ens en gång. Funderar på om man ska anmäla dem för stöld men kommer snabbt att tänka på vad det är för mening, varför skulle någon lyssna på mig nu för en gångs skull? Det är väl lättare att bara ignorera mig och skita i det...
Så slipper folk göra sitt jobb så är de glada för deras lön kommer ändå och de får mat på bordet var dag...

Suck är less på världen, varför måste man tillhöra den?

Empty .2

Har varit vaken ett tag fast har varit väldigt trött, har ätit tidig middag och känner mig väldigt uttråkad, vet inte riktigt vad jag ska göra just nu men ska försöka hitta på något, kanske spela titan quest eller kanske league of legends eller kanske witcher.. Fast vet inte om jag har lust, känns inte som det, föreställer mig hur det känns att spela titan quest och känner att jag har inte lust, har inte lust med league of legends, har inte lust med witcher, har inte lust med något spel. Vet inte riktigt vad jag ska göra, kanske ska strunta i att spela något, ska kanske försöka läsa eller kolla på något istället.
Men jag vet inte...

lördag 10 december 2011

Just so you know....

Tror de var mer än 1 år sedan jag såg på vanlig teve, alltså en teve kanal som t.ex. kanal 5 eller svt.
Saknar det inte ett endaste, för jag minns hur man kunde bläddra igenom alla kanalerna, alla 20 och där fanns inte ett endaste program värt att kolla på. Fanns där för ovanlighetens skull ett program värt att kolla på så avbröts det hela tiden av denna ständiga reklam som är samma var gång...

Kan inte förstå varför man vill betala för att se på teve, köpa box osv, allting finns ju att se på nätet, det är bara till att koppla en dator till tv så funkar det utmärkt... Man kan få bättre bildkvalité till och med, mycket bättre faktiskt ^^
Hatar dock att youtube videorna och alla andra kanaler på nätet har reklam nu med så man kommer inte undan från reklamen på något sätt alls, ibland kan man om man har tur skippa reklamen efter några sekunder men det är inte alltid det alternativet kommer upp...
Hatar reklam, hatar mest av allt reklam med jultema, det är fruktansvärt plågsamt att se på och lyssna på, man dör lite varje gång man hör en parodi på en julsång med ett varunamn i sig istället för någon annan skitig refräng...

Jag är faktiskt väldigt trött på julen, ser ingen mening till att fira de. Det är precis som valentine's day, det är en dag som får alla att känna pressen av att köpa dyra meningslösa saker till någon och de som inte har någon speciell i sitt liv känner sig ännu mer utanför och ensam än vanligt för den har ingen att ge något meningslöst till och det är ingen som vill ge den något tillbaks.

Julen är en meningslös helg, företagen och varuhusen tjänar miljoner på människors besatthet av att köpa julklapp till alla de sagt hej till detta året och till alla släktingar som de bara träffar en gång per år för att utbyta julklappar, i min mening så är det så löjligt och påtvingat.
Varför gör man såhär? Är det bara för att traditionen är sådan?
Varför ska man bara ge något till dem man tycker om under en dag på alla 365 dagar som det finns på ett år, det går väl bra att köpa något fint till någon vilken dag som helst?
Varför just denna dagen i december?

Sen att kristendomen och alla andra religioner också har en del i julfirandet gör mig ännu mer frustrerad på detta meningslösa julfirandet.
Visst får folk tro på vad de vill och sådant men jag kan också säga att det är svårt för mig att kunna ta den personen på allvar när den personen tror att vi alla föds i synd, att sex är fel, kondomer och abort är fel, att det finns en gud uppe i himlen som säger åt oss genom sina 12 budord eller vad de nu heter att såhär ska man leva. Tycker inte om religioner, önskar att religion inte uppfanns av maktkåta personer....^^
Kan skriva hur mycket som helst om detta ämnet men orkar inte och har inte tid till det för ska åka iväg snart... Bye

New photo update

War

Har nyss vaknat från en konstig dröm om krig på Öland och vi höll på att förlora stort...

Idag ska vi på kvällen iväg och träffa lite folk och jag känner redan att jag är orolig för hur det ska gå, jag är orolig för att jag kommer bli tyst som vanligt och inte kunna förmå mig själv till att säga något för det finns en mental spärr i min hals som gör det omöjligt för mig att släppa ut något ljud.
Aja får se hur det går, hoppas det inte blir katastrofalt. Blygheten ska gå att övervinna om man nu så gärna vill, man får väl bara ha lite tålamod och inte ge vika så som jag gör.

Men tills dess så har jag ingen aning riktigt vad jag ska göra, jag antar att jag kommer spela för att få tiden att gå, kanske bära in ved om det nu behövs och sådant.

Kanske kolla på någon anime?
Har haft lust till att börja se ONE PIECE animen eftersom jag läst största delen av mangan men det är lite svårt att komma igång, vet inte varför men det blir aldrig av att man börjar. Men det vore kul och ha något att se var dag så tiden går fortare...

fredag 9 december 2011

It´s expensive to die

Sitter med blött hår och i min Hello Kitty -morgonrock, nybadad och alldeles för avslappnad för att kunna tänka på någonting vettigt.
Dricker pepsi ur sugrör och funderar...
Fick nyss reda på tal om ingenting att det kostar 5.000 kr för att sätta in en dödsannons, har en vän som nyligen mist en släkting så därför har det kommit på tal. Det går inte att bearbeta i mitt huvud hur man kan begära så mycket pengar för en dödsannons, det är ju bara en dödsannons, det är något som varar och syns i en dag och sedan försvinner det, det känns inte rätt.
Jag menar, hur mycket kostar det inte att bara bli av med kroppen, begravning, kista, kremering och allt.

Också har de mage att ta 5000 kr för en dödsannons, finns det ingen empati längre?
Är alla bara ute efter att tjäna på andras missnöje? Man tycker nästan att om man har arbetat i detta landet under mer än halva sitt liv så borde man kanske få begravas gratis, få en standard begravning gratis?
Är det sedan tänkt som så att innan man dör att man ska skapa ett sparkonto för begravningsartiklar så att man kan betala för att få sin kropp kremerad och begravd?
Ta pengar från den som redan är död...
Tänk så är man inte rik och kan inte betala för sin begravning?

Jag ska bara för sakens skull ta reda på hur mycket det kostar att kremeras, begravas, kista, runa, begravningsplats osv, vad allt kostar när man ska begrava någon.
Vet att det säkert kommer leda till att jag blir hemskt arg på människors girighet men jag vill veta trots allt.
Man kanske kan komma på något annat sätt att få sin kropp borttagen

Detta är vad jag hittar priser på:
Den billigaste kistan jag kan hitta kostar 4.400kr annars finns där kistor upp till 25.000kr. Den billigaste kistan är bara en trälåda utan "inredning", dvs inget tyg eller någongting bara en tom trälåda...
Den billigaste urnan kostar 575kr och den dyraste 3.100kr
Gravsättning 4800kr och sedan skötsel på det...
Hittar inga priser på kremering och sedan är det väl upp till var och en vad för typ av begravingsplats man ska ha och sådant, ceremoni osv.

Links
http://www.begravningar.se/Fraga.asp          < = check this one out....
http://www.nybropastorat.se/kyrkogardar/
http://www.fonusnet.se/Default.aspx?Cat=28

Antar att det finns skillnader för olika kommuner och städer men det billigaste du kan komma undan med här nere i Nybro är ca 10.000kr. Men då är inte allt inräknat, bara det som står på listan ovan..
Det är fan inte billigt att dö XO
Nåja det är väl tur att man är död då så slipper man ha hand om allting ^^ i guess

torsdag 8 december 2011

Hit them with a rock

Nyss vaknat, sitter och funderar på hur man på snabbast sätt dödar de tre knä hundar, utan att väcka någon annan, som står maniskt och skäller och har gjort det nu i en kvart eller mer. Nej men jag funderar väl inte på det direkt, funderar på vad man ska göra idag snarare. Det jag vet redan nu är att vi ska åka iväg till Nybro för att hämta ett paket till pojkvännen som innehåller:
Star Wars: The old republic collectors edition!
Kommer tycka att det är minst lika spännande och kul som det är för pojkvännen när han öppnar paketet så man kan pilla och vända och vrida på allt man får med i den stora boxen.
Vi båda kommer tack o lov få spela den 13:e eftersom vi pre-orded, eller ja, min pojkvän har gett mig spelet i födelsedagspresent så jag också kan få spela när han börjar. Vilket är jätte snällt och jag kommer som det ser ut nu få låna min pojkväns laptop när jag ska spela för min laptop har inte kommit ännu och jag har inte råd att köpa en ny dator och den gamla datorn som jag annars brukar spela på klarar inte av spelet, för lite ram-minne...

Jag satt och tänkte igår på om jag bara kunde köpa en halv billig dator och köpa ett större ram-minne till den så skulle det funka att spela på men inte ens det har jag råd med. De pengar som man har undanstoppade hitintills är till för framtiden när det krisar sig och till sommarens äventyr och kan inte användas till annat. Är rädd för att jag inte kommer kunna åka någonstans denna sommaren men får se vad som händer, det lär bli svårt att spara in pengar när man redan lever på så lite.
Tur man inte har en hyra som måste betalas för då hade jag inte klarat det. Hade jag inte bott hemma hos pojkvännen så hade jag varit hemlös vid detta laget.... :(

Har funderat på om jag ska sälja lite saker, har två jackor som inte är använda och som jag aldrig kommer använda och har smycken som jag inte tycker om och som jag heller ej kommer någonsin använda. Men frågan är hur mycket man kan få för sådana saker idag... Jag önskar på många vis att jag hade något av värde som jag kan sälja och få pengar för, jag önskar med andra ord att jag hade pengar...

Kommer på något sätt alltid in på önsketänkande och man blir ständigt påmind om hur orättvist livet är och hur hemskt hårt det kan vara ibland. Varför måste det vara så orättvist, varför måste pengar betyda allt?
Ibland känns det som om människan i sig inte har något värde längre, allt som betyder något är pengar, dra vinst, mer pengar och ännu lite till... Människans rättigheter hamnar nästan i glömska...
Varför måste det bli så?

Looking forward to....

Idag har vi för ovanlighetens skull inte åkt till Kalmar, har bara stannat hemma idag och tagit det relativt lugnt. Har hämtat in ved och har tvättat hela dagen, har diskat och sedan har jag och pojkvännen lagat mat och somnat till family guy. Tror det kommer kanske bli svårt att somna sedan, speciellt nu när jag dricker redbull ^^ men jag orkar inte riktigt bry mig om det. Behöver inte bygga upp oro för det med tänker jag...

Det har varit ganska lugnt i mina tankegångar idag, har lugnat ner mig lite efter allt som har hänt men det finns fortfarande frågetecken som måste redas ut. Men jag känner mig lite starkare än innan och det har varit lättare att sluta överanalysera allting när man haft händerna fulla med annat.

Är ganska glad för att året är snart slut, att julen är över snart och att våren kommer snart. Det finns en hel del att se framemot till nästa år, nya filmer och nya serier eller fortsättningar på serier som man älskar att kolla på.

1. Game of thrones fortsätter i april, säsong 2

2. Spartacus- vengeance, säsong 3
3. Puss in bots-  3 februari

4. The Hobbit: An unexpected Journey, december

5. Dark Shadows, Johnny Deep och Tim burton, kommer ut i maj

6. UNDERWORLD: AWAKENING, mars

7. Snow White and the Huntsman, juni

8. John Carter, mars

9. The Avengers, april

10. Battleship, april

11. THE DARK KNIGHT RISES, juli

12. Brave, augusti

13. The rum diary, januari

14. The woman in black, mars

15. The darkest hour, januari

Som jag nämnde, det finns en hel del att se fram emot, något att bita fast vid som man kan glädjas åt när saker och ting går snett...
Är det något som är intressant så kan man alltid kolla upp det på IMDB, en underbart bra sida ^^

onsdag 7 december 2011

Sleepy

Är trött och känner mig jämt lite smått illa, känner mig obehagligt till mods och vet inte riktigt vad jag ska göra av mig själv. Har sovit konstigt de senaste dagarna nu och har inte mått så jätte bra.
Det känns mer eller mindre tungt att vara vaken, har inget bra att sysselsätta mig med så jag sitter mest och gör ingenting, spelar league of legends och bara går runt i hemmet och små pillar ungefär.

Idag vakna jag tidigt men somnade om och vakna igen efter 12, fick hjälp med att färga håret av pojkvännen så nu slipper man ful utväxt och tog samtidigt ett väl behövt bad. Åkte sedan iväg ut till Nybro för att handla, få bilen tvättad och få vinterdäck på bilen, sedan handlat lite mera, cafe latte så jag har i 6 dagar nu.
Kom hem, åt tacos, somna nästan medan vi kolla på tisdags nyheterna och sitter nu här.
Fortfarande zombie i hjärnan och har ingen lust till att göra någonting, kämpar för att motivera mig själv till att hålla mig vaken men det är svårt. Den enda anledningen till att jag håller mig vaken just nu är för att jag inte vill vakna tidigt imorgon på morgonen så måste försöka hålla mig vaken tills efter 23 så jag har en liten chans till att kunna sova till kanske 7...

Imorgon ska vi åka in till Kalmar, göra det vi alltid gör, kolla efter magic the gathering kort, köpa mat, äta mat, gå in på pressbyrån och klaga inne hos Media market. Sedan gå till spelhallen och sitta där några timmar och sen åka hem med en najs lyxshake från Max i famnen att dricka under bilfärden hem...

^_^

tisdag 6 december 2011

Out in the cold

It´s done

Vaknade lika tidigt som vanligt men för ovanlighetens skull så var det en skillnad när jag kom upp, det låg ett tunt täcke av snö på allt utanför fönstret, inget jag direkt glädjas åt. Men det skulle väl komma förr eller senare.
Det enda som blir mindre kul nu är att hämta in veden som står ute i en bod. Får med andra ord idag se till att bära in extra mycket så det räcker lite längre så man slipper gå ut i snön imorgon kanske om man har tur.

Planer för dagen? Absolut inga alls.
Vet inte vad som kommer hända idag men jag antar att vi kommer stanna inne så mycket vi bara kan, bortsett från när vi ska bära in veden. Ska nog försöka äta lite Tacos idag och kanske tvätta, min tvättkorg är full och mina lådor där kläder ska ligga är tom, så måste snart tvätta.

Annars, jag vet inte om jag ska försöka gå ut med kameran och ta några tidiga vinterbilder, får se vad jag känner för efter vi har gått in med veden, om det är okej väder för att gå ut så att det inte är svinkallt... Tror dock inte att det är många minus ute, bara tillräckligt kallt för att snön ska stanna kvar. AJa får se.

Ska klä på mig mera nu och sedan gå ut och känna på snön...

söndag 4 december 2011

You are the only one

The Cure- The only one


Oväntade saker hände igår och jag somnade av utmattning innan ens Narnia filmen hade börjat.
Har dock inte sovit bra inatt, har vänt och vridit mig och har inte kunnat sluta känna ett stort behov av droger, ett stort behov av att fly långt ifrån allt. Jag vill bara springa iväg, fly från mig själv och mina tankar, jag vill ta till mina favoriter i drogsortimentet och bara glömma bort allt och försvinna in i dimman, för i dimman kan inte mina tankar penetrera och förstöra mig.
Varför ska alltid ens förflutna förfölja en?

Så fort något händer och jag börjar må dåligt kommer mina tankar som jag en gång försökt förträngt tillbaka, tankar om att fly, tankar om att spilla blod, tankar om att göra vad som helst bara jag får slippa tänka för en sekund, tankar om att dö.
Det kommer nog aldrig riktigt försvinna tror jag, jag dras ständigt med otur och tråkigheter, och jag kommer nog alltid tänka vissa tankar när hemska saker händer.

My birthday...

Jag trodde aldrig att någon skulle komma ihåg att jag fyllde år idag så fick en trevlig överraskning när jag vaknade att några hade skrivit grattis på Facebook.

Mitt äckel mot mig själv och mitt nedvärderande sätt att se på mig själv sitter fortfarande kvar i mitt system och jag kan inte bara helt enkelt sluta tänka negativt om mig själv. Jag är inne i samma svälttankar som jag nästan precis lyckats släppa taget om. Jag klandrar mig själv och tänker fula tankar om mig själv och känner mig bokstavligt tjock och dum om jag äter något, jag njuter av den hungerkänsla som jag känner.
Jag känner glädje när jag lyckats hålla mig ifrån mat. Men samtidigt så känns min kropp svag eftersom den inte fått någon näring men jag känner ändå en seger när det blir såhär, när jag mår fysiskt dåligt men samtidigt känner psykisk seger.

It´s a sick and twisted world and you all know it...

Jag har inga födelsedags planer och jag tänker inte låta någon övertala mig till att fira denna dag heller. För mig är det en dag av endast nederlag och förakt mot min existens, det är inte en dag att fira så som många andra kanske känner att de vill göra på sina respektive födelsedagar.
Visst ingen väljer här i världen att bli född men vi väljer sedan vad vi vill göra med dessa liv som vi fått av våra föräldrar, jag väljer oftast att hata min existens och för exakt vilken anledning det är vet jag ibland inte.
Världen känns bara allmänt rutten och jag vet inte vad jag hör hemma i denna ruttna världen.

I ask myself, WHO AM I?

lördag 3 december 2011

Disgust

Det var länge sedan jag satt i cam och nu har jag suttit aktiv i cam i säkert 4 timmar totalt och jag kan inte bli bekväm med hur jag ser ut. Min pojkvän talar om för mig att jag är vacker och att jag är hur smal som helst men jag ser bara raka motsatsen, jag är ful, har ful frisyr om man nu ens kan kalla det för det och jag är inte smal, känner mig nästan gravid tjock :(
Jag känner mig inte ett dugg vacker eller underbar, jag känner mig bara ful och som ett freak i en dålig freakshow som håller på att läggas ner för gott.
Känner ett äckel inom mig som växer större och jag vill fan inte se ut såhär och känna såhär, vissa dagar känner jag mig inte alls tjock, känner mig ganska smal men vissa dagar, dagar som denna, så känns det bara som om jag ser tjock ut och som om jag är världens fulaste. Jag kan inte få mig själv att tro på lögnerna som jag vet man kan ta till hands, säga till sig själv att man duger för den man är och att man är fin som man är, men jag kan inte tro på dessa lögner för i min värld så är de inte sant. I min värld är jag oftast värdelös, deppig, negativ realist, tjock som en gris och lika ful som en gris med skinnet ut och in. Jag har aldrig varit nöjd med mig själv, inte känt något behag i hur jag ser ut och hur jag rör mig.
Det är väl ganska vanligt att man inte är nöjd med vissa kroppsdelar, att man vill ha större bröst eller mindre bröst, att man vill ha en större rumpa eller en mindre rumpa, att man vill ha blåa ögon istället för bruna, att man vill ha rakt hår istället för lockigt, att man vill vara kort istället för lång osv.
Men för mig känns det helt som om jag har hamnat i fel kropp, nästan i fel tidsepok, det finns inget jag är nöjd med, min kropp såg bra ut kanske innan jag blev gravid och nu i efterhand ser den hemsk ut, det finns inte en kroppsdel som inte har blivit påverkad under den tiden som jag var gravid, bortsett från ryggen även om den fick ta lite stryk den med...
Allting är ändrat, inte en enda sak känns som den gjorde innan...

Ibland slåss jag verkligen av dessa äckelkänslor, att jag inte duger till och att jag är hemskt ful och att det är inte möjligt att någon kan vilja ha med mig att göra för jag är så ful...
Och ibland tar det lång tid innan jag kan släppa taget och andas ut

Empty

Känner mig på taskigt humör, vaknade tidigt som vanligt med världens minst roliga huvudvärk.
Nu har dock huvudvärken gått över men jag känner mig fortfarande illa till mods, vet inte riktigt vad jag ska göra med min tid och jag har ingen större lust till att hålla mig vaken...

fredag 2 december 2011

Puff and it´s a new day

Ny dag igen, fredag, planerat in att vi ska åka och handla och posta brev idag annars finns det i stort sett inget på schemat, förutom att vi ska äta kyckling och goda sourcream kryddade potatis med café la paris sås ikväll, något vi pratat om ett tag nu.

Igår när vi var ute på utflykt till Kalmar hände en del fast ändå inte. Inne på media market stod det stilla som vanligt, hon som vi har pratat med mest angående min laptop och som någon sa förra gången när vi var där skulle vara där denna gången var inte där, hon kommer inte tillbaks förrän om 3 veckor eller något i den stilen.
Så de ljög för mig helt enkelt, vad förvånad jag inte blir...
Han vi denna gången fick prata med kunde jag knappt urskilja vad han sa, han sa någonting om att deras senaste status från verkstaden är att den är skickad men det har det stått i 3 veckor nu och jag har än inte fått den tillbaks, men det konstiga i det hela är att man kan inte ens spåra min laptop inom det företag som skickar den, så det är egentligen och förmodligen är inte ens det sant att den är skickad, ser inget bevis på det.
Närsta vecka kommer jag förmodligen bli väldigt arg och börja skrika på dem, var väldigt nära på att göra det denna gången men insåg att det är inte någon mening att skrika och skälla ut någon som man inte pratat med tidigare och som inte vet vilket jävla helvete detta har varit. nä jag ska vänta tills man ser någon som man träffat de första gångerna och sedan skälla ut dem för att de gör så dåligt jobb.
Det är aldrig någon som vill ta ansvar för något utan bara går bakom disken och gömmer sig och sedan kommer fram och mumlar något otydligt och sedan hejdå... De två senaste gångerna har jag blivit behandlad så, stått och väntat på att få prata med en vid serviceintagningen medan han han gömt sig i deras kontor*.
Trött och frustrerad är jag på detta :(

Det enda som var bra med våran Kalmar resa igår var att vi fick handlat Magic the gathering kort, jag fick dock bara bra kort i fel färg, och att Utopi tidningen var ute äntligen men inte fan var där någon serie i den från Lina Neidestam :/
Hela anledningen till att jag köper den tidningen mer eller mindre, dock fanns där en lång intervju med henne  Alltid något...


Nej nu ska jag sluta skriva och spela lite Witcher XD

torsdag 1 december 2011

I wish i was never born

Har kommit på en sak, jag fyller år snart... Hoppas det bara inte blir en sådan typisk dag då man mår skit för absolut ingen anledning, man bara känner obehag och ångest och man vet inte vad man ska göra med sig själv för att må bättre.
En sak som jag har märkt är att jag lyckas alltid må väldigt dåligt under min födelsedag, jag lyckas alltid få mig själv att må så dåligt att jag vill i slutändan ta livet av mig eller göra allt för att slippa känna. Vet inte direkt varför det blir sådär, det känns på något vis som om man tänker mer på sin existens den dagen man började leva, på sin födelsedag. Man spelar upp sitt liv i en mini frekvens, allt som har hänt och alla minnen som man har, dåliga som bra, för det mesta dåliga. Man tänker på livets mening, varför just jag, vad vill jag göra i mitt liv, vill jag leva?
Och ibland sitter man där med dessa tankarna och har själv inget trovärdigt svar som man kan trösta sig med, kanske är jag oförmögen till att uppskatta livet? Allt som det innehåller, för det går inte att undgå att jag har det bra även om det finns små problem som tynger ner mig ibland och sätter min panna i djupa veck... Det finns bra saker i livet men är jag för rädd för att våga uppskatta dem för jag är rädd att de sviker mig eller försvinner eller att något hemskt händer med dem jag älskar?


I vilket fall som, idag ska jag och pojkvännen dra oss mot Kalmar, vi ska äta, kolla efter magic the gathering kort, tidningar på pressbyrån, klaga och tjata på dem på MediaMarket och till sist så ska vi till Calmar Spel Sällskapet, CSS. Under tiden min pojkvän spelar brukar jag gå till Maxi och handla och sedan sätta mig i något hörn i spelhallen och läsa något, gömma mig från alla som finns där ^_^
Är bra på att inte synas i stora folksamlingar.
Gillar inte att vara bland många, är rädd för att säga något och att alla ska tycka jag är knäpp eller något, låter förmodligen barnsligt. Men jag har upptäckt att jag bryr mig alldeles för mycket om vad andra tycker om mig, vilket gör det nästan omöjligt att våga ta plats och våga säga något för jag känner mig mindre värd och ivägen. Jag har än inte vågat börja prata med någon på spelsällskapet för jag känner så inför att säga något.

Tills dess innan vi åker hemifrån så har jag ingen aning vad jag ska sysselsätta mig själv med, känns omöjligt och löjligt tråkigt att ens försöka...  Någon som har något tips?